Hirdetés
. Hirdetés

Képzeld el a legrosszabbat! És tégy rá egy lapáttal!

|

Az amerikai hadügy a civileket kéri, hogy terveljék ki a meglévő eszközökkel elkövethető legszörnyűbb terrortámadásokat.

Hirdetés

Samu bácsi a polgárok eszét, tudását, és perverz fantáziáját kéri, hogy megvédje Amerikát.  Az Egyesült Államok Hadügyminisztériuma azt szeretné, ha mindenki beszállna a nagy közös ötletelésbe: hogyan lehet napjaink technikáját a terrorizmus szolgálatába állítani.

A vonatkozó felhívást a hadügyi kutatásokért felelős hivatal, a DARPA tette közzé a műszaki ismeretekkel rendelkező hivatásosok és lelkes amatőrök számára, arra kérve őket, " mutassák meg, a könnyen elérhető hardver- és szoftvereszközökkel, módszerekkel és eljárásokkal hogy lehet olyan termékeket vagy rendszereket létrehozni, amelyek fenyegetést jelentenek a jövőben".

A lehetőségek tárháza már ma is gazdag: 3D nyomtatóval pisztoly gyártható, drónokkal drogot szállítanak, és van, aki azzal szórakozik, hogy az IoT technikák meghackelésével orvosi eszközöket vagy termosztátokat bolondít meg. A DARPA ezért további ötletelésre buzdítja a műszaki érdeklődésű fiatalokat, hogy segítsenek feltárni a visszaélési lehetőségeket a technika vívmányaival.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.