Hirdetés
. Hirdetés

Ki védi meg az innovátorokat?

|

A fejlődést segítő technológia védelmet igényel.

Hirdetés

A legkülönbözőbb szakterületek kiemelkedő szellemi újítóit kérdezte meg a világ egyik vezető kiberbiztonsági vállalata, hogy monjdák el, mit jelent számukra a technológiai fejlődés, és az hogyan segíthet még jobb hellyé tenni a világot.

Bár az emberi gondolkodás ma is a világ fejlődésének legfőbb katalizátora, ezt a fejlődést a technológiai innovációk teszik lehetővé - ezek pedig védelmet igényelnek. Az ESET "Progress. Protected." nevű új megközelítését éppen ez a felismerés hívta életre. Az emberi és technológiai haladás következtében mára minden eddiginél sebezhetőbbek lettünk, de az ESET biztonsági szoftverei és szolgáltatásai révén képes védelmet nyújtani a támadásokkal szemben.

Hirdetés

A Progress. Protected. koncepcióját a vállalat az Oscar-díjra jelölt dokumentumfilm-rendező, Hubert Davis által készített videósorozatban mutatja be. A filmekben a tudomány, az oktatás, az innováció és az űrkutatás legelismertebb szakemberei saját területükhöz kapcsolódva beszélnek a fejlődés mibenlétéről. Meglátásaikat, vízióikat egyedi illusztrációkkal kelti életre négy művész, John Tomac, Jun Cen, Marcellus Hall, valamint Bruno Mangyoku.

A fejlődés elkötelezettjei - 4 véleményvezér

Az ESET olyan véleményvezéreket kért fel, akik saját szakterületükön a fejlődés abszolút elkötelezettjei:

  • Chris Hadfield űrhajós, mérnök, négy nemzetközi bestseller szerzője
  • Dr. Mimi Ito kulturális antropológus, az Irvine-i Kaliforniai Egyetem Összekapcsolt Tanulás Labor igazgatója
  • Dr. Ayana Elizabeth Johnson tengerbiológus, az Urban Ocean Lab elnevezésű nonprofit agytröszt, illetve az All We Can Save Project klímavédelmi kezdeményezés társalapítója, valamint a How to Save a Planet podcast társalkotója
  • Steven Johnson, tizenhárom könyv szerzője, amelyek fókuszában a tudomány, a technológia és a személyes tapasztalat összekapcsolódása áll, emellett a PBS/BBC csatornákon futó How We Got To Now és Extra Life c. sorozat házigazdája

"Világunk hihetetlenül gyors ütemben fejlődik. Míg az ESET megalapításakor az internet még gyerekcipőben járt, mára a technológia áthatja egész életünket és kulcsfontosságú társadalmunk folyamatos fejlődéséhez" - fogalmazott Richard Marko, az ESET vezérigazgatója.

"A technológiai újítások az esetek többségében megfelelően működnek, de a digitalizáció akadálytalan fejlődésének érdekében mindig figyelnünk kell arra, hogy mi történik a háttérben. Úgy vélem, ez egy fontos feladat vállalatunk számára, hiszen a technológia védelme magát a fejlődést jelenti."

"Ha egy pillanatra megállunk és elképzeljük, hogy a jövőben a kiemelkedő szakértők és a mindennapok hősei hirtelen már nem járulnak hozzá világunk fejlődéséhez, akkor világossá válik számunkra, hogy pontosan mi forog kockán. Éppen ezért az ESET nagy jelentőséget tulajdonít a technológiai, kutatási és vállalati felelősségvállalási kezdeményezéseknek, amelyeket kollégáinkkal, ügyfeleinkkel, partnereinkkel és azokkal a közösségekkel folytatunk, amelyekben tevékenykedünk" - folytatta a vezérigazgató, kiemelve "új megközelítésünkkel és kampányunkkal reméljük, hogy demonstrálni tudjuk az ESET szenvedélyét és befektetését a technológiai fejlődésbe."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.