Hirdetés
. Hirdetés

Magánzárkába kerülhet a nővé vált WikiLeaks-kiszivárogtató

|

Nehezen viseli a börtönt a hatalmas világbotrányt kiváltó volt hírszerzési elemző.

Hirdetés

Chelsea Manning, az amerikai katona, aki bizalmas amerikai kormányzati információkat szivárogtatott ki a WikiLeaks-nek, hosszú időre magánzárkába kerülhet a börtönszabályok megsértéséért, értesült a Reuters. Manninget 2013-ban ítélték el, mert több mint 700 ezer dokumentumot, videót és diplomáciai levélváltást adott át a kiszivárogtató portálnak. A korábban hírszerzési elemzőként dolgozó Manning, aki férfiként született, de jelenleg nőként azonosítja magát, és nevét Bradley-ről Chelsea-re változtatta, 35 éves börtönbüntetését tölti egy csak férfi elítélteknek otthont adó kansasi fegyintézetben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.