Hirdetés
. Hirdetés

Május 3-án ismét meetupozik a HWSW: fókuszban az IT biztonság

|

Május 3-án, kedden folytatódik a HWSW meetup-sorozata, a HWSW free! ezúttal is munkaidő után, az AnKERT-ben várja az érdeklődőket.

Hirdetés

A rendezvénysorozat két évvel ezelőtt indult útjára, és alkalmanként 250 szakmabelit hoz össze egy korsó sör erejéig. A kötetlen beszélgetést és networkölést négy előadás vezeti majd fel: a Veszprog , a Deloitte, az MRG Effitas  és a NetAcademia szakemberei aktuális IT biztonsági témákkal készülnek. A részletes program az esemény weboldalán található meg.

Szóba kerülnek a védelmi rendszerek vizsgálatánál felmerülő problémák, bemutatnak néhány esetet, amelyek az automata eszközök korlátait bizonyítják, hallhatunk az IDS/IPS rendszerek megbízhatóságáról, és nem maradhatnak ki az utóbbi évek legveszélyesebb online fenyegetései, a ransomware-ek sem.

A belépés ingyenes, mindössze egy előzetes regisztrációra van szükség hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.