Hirdetés
. Hirdetés

Megoldás egy kellemetlen Facebook-problémára

|

Ismerőseink olyan invitációkat kapnak, amelyeket nem mi küldtünk.

Hirdetés

Hirdetés

Mivel nincs értelme és nem is lehet egy meglévő ismerősnek invitációt küldeni, ez annak a jele, hogy valaki feltörte a fiókunkat, és új fiókot hozott létre a nevünkben, vagy mi, vagy az ismerősünk rosszindulatú közösségimédia-appot telepített.

Mi a teendő? Először is figyelmeztessük az ismerőseinket, hogy ne fogadják el az invitálást, majd jelentsük be a szolgáltatónak, hogy fiókunkat feltörték, végül változtassuk meg a jelszavunkat. A további kellemetlenségek elkerülése érdekében használjunk többfaktoros azonosítást, ami jelentősen megnehezíti a kiberbűnözők számára fiókunk feltörését. Legyünk óvatosak a gyakran rosszindulatú közösségimédia-alkalmazásokkal! Csak olyanokat telepítsünk, amelyekre feltétlenül szükségünk van.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.