Hirdetés
. Hirdetés

Milliókat kérdezett meg Párizsban a Facebook, jól vannak-e

|

A közösségi oldal tavaly októberben vezette be a katasztrófák idején a kommunikációt segítő biztonsági ellenőrzés funkciót.

Hirdetés

Sajtóértesülések szerint rengetegen használták a Facebook biztonsági ellenőrzés funkcióját a sok halálos áldozatot követelő, tegnapi párizsi terrortámadások idején. A világ legnagyobb közösségi szolgáltatása több millió olyan embert kérdezett meg arról, hogy biztonságban van-e, aki Párizst adta meg lakóhelyéül, vagy a francia fővárosból jelentkezett be a Facebookba. Így a rokonok, barátok, ismerősük egyszerűen megtudhatták, hogy szeretteik biztonságban vannak-e, miközben érkeztek a hírek a több helyszínen elkövetett brutális támadásokról. A biztonsági ellenőrzés funkciót tavaly októberben vezette be a Facebook a nepáli és chilei földrengések hatására.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.