Hirdetés
. Hirdetés

Mindenre kiterjedő biztonsági csomag otthonra

|

Bemutatta a Kaspersky Lab a Kaspersky Internet Security - multi-device legújabb változatát, amely további lehetőségeket biztosít a biztonságos internetezéshez és adattároláshoz.

Hirdetés

A Kaspersky Internet Security - multi-device az egész család számára kifejlesztett biztonsági eszköz, védi a windowsos, maces és androidos felhasználókat a vírusoktól, a veszélyes weboldalaktól, az online követéstől, a csalásoktól és a pénzlopásoktól, olvashatjuk a kiadott közleményben.

Ebben az évben a Kaspersky Lab Windowsra kifejlesztett termékei számos új beépített funkcióval bővültek. Most már a felhasználók a nem biztonságos internethálózatokon is biztonságban tudhatják adataikat a Secure Connection funkciónak köszönhetően. Az új megoldások továbbá be tudják foltozni a biztonsági réseket a Software Updater és a Software Cleaner szolgáltatások révén.

A Secure Connection lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan internetezzenek, mivel titkosítja a hálózatokon fogadott és küldött adataikat. Ez különösen fontos pénzügyi műveleteknél és bizalmas adatok küldésénél.A funkció különösen jól jön utazás közben, amikor sok ember hajlamos a nem biztonságos wifi hálózatokhoz csatlakozni azért, hogy kapcsolatban maradjon. Az előfizetés keretében a felhasználók 200 MB titkosított adatforgalmat kapnak és meghosszabbított havi vagy éves díj fejében korlátlan adatforgalmat élvezhetnek.

A leggyakrabban sérüléknységek kihasználásával fertőzik meg a hackerek a számítógépeket. Bár a fejlesztők rendszeresen frissítik a termékeiket, ez nem jelenti azt, hogy mindegyik felhasználó telepíti a javításokat. A Software Updater automatikusan megtalálja a frissítésre szoruló alkalmazásokat, és a felhasználó egyetértése után telepíti a legújabb verziót. A felhasználó manuálisan is kérheti a frissítést vagy készíthet egy listát arról, amit nem szeretne letölteni, például olyan alkalmazások esetében, amelyeknél a régi verzió a preferált.

A Kaspersky Lab kutatása szerint, a felhasználók 37 százaléka olyan programkat tárol a készülékén, amelyeket nem használ. A Software Cleaner megvizsgálja a telepített alkalmazásokat, és megjelöli azokat, amelyek potenciális veszélynek teszik ki a számítógépet. Sok esetben a felhasználó nem is tud tóla, hogy új alkalmazások települtek vagy egyszerűen nincs tisztában ezek potenciális veszélyével.

A Kaspersky Internet Security - multi-device további funkciói között megtalálható a pénzügyi tranzakciókra tervezett többszintű védelem (Safe Money), a nem kívánt appok telepítését megakadályozó funkció, valamint a reklámokat blokkoló Anti-Bannner.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.