Hirdetés
. Hirdetés

Netflixezőket vernek át

|

Áloldalak segítésével kísérelnek meg ellopni személyes adatokat a kiberbűnözők.

Hirdetés

Hirdetés

Csak áprils 6 és 13 között mintegy 700, a Netflixet utánzó weboldalt fedeztek fel a Mimecast biztonsági cég szakemberei. A hackerek érdeklődése azért nőtt meg a világ legnagyobb streaming szolgáltatója iránt, mert az elmúlt hetekben a koronavírus-járvány miatti otthon tartózkodás következtében világszerte elképesztő mértékben megugrott az online filmnézés mennyisége.

A nagy forgalomnövekedés eredményeképpen a vállalat piaci értéke 192 milliárd dollárra emelkedett egy olyan időszakban, amikor más cégek részvényének az árfolyama zuhan. Az előfizetőszám növekedésnek mértéke egyelőre nem ismert.

Az áloldalak segítségével a kiberbűnözők a felhasználók személyes adatait lopják el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.