Hirdetés
. Hirdetés

Open Academy az üzemeltetés jegyében

|

Több száz informatikus vehet részt október végén a BalaBit tréningjén.

Hirdetés

Október 30-án nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az Open Academy konferencia, melyet az IT biztonsági megoldások vezető magyar fejlesztőjeként ismert BalaBit és a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnök és Informatikai Kara (BME) hozott létre 2011-ben, azzal a céllal, hogy a magyar informatikus szakemberek körében népszerűsítse az élethosszig tartó tanulás eszmeiségét. A kezdeményezés mára egy 2500 főt felölelő közösséggé nőtte ki magát, melynek tagjai az évente kétszer megrendezésre kerülő konferencián túl közel harminc ingyenes szakmai tréningen, képzésen és meetup-on is részt vehetnek Budapesten és vidéken egyaránt.

Az aktuális konferencia kifejezetten a rendszerüzemeltetés területére fókuszál, az előadók között pedig egyetemi oktatók és iparági szakemberek egyaránt megtalálhatók. Az érdeklődök a Microsoft Azure és az Open Stack nyílt forráskódú felhőplatformjáról, az IP kamerák üzemeltetéséről és a viselkedéselemzésen alapuló IT biztonsági technológiákról egyaránt hallhatnak. A sallangmentes szakmai előadásokról Dr. Remzső Tibor a BME informatikai osztályának igazgatója, Király István a Microsoft rendszermérnöke, Kiss Márton Open Stack nagykövet, Laczkó Gábor az Aspectis műszaki igazgatója és Scheidler Balázs a BalaBit technológiai igazgatója gondoskodnak majd. Mellettük is igazi kuriózumnak számít azonban Fabien Wernli előadása, aki a francia nukleáris és részecskekutató intézet számítási központjának rendszermérnökeként érkezik a rendezvényre.

 

A konferencia helyszínéül a BME Q épülete és az ország egyik legmodernebb auditóriuma a Simonyi Károly előadóterem szolgál majd, ahova a 17 órakor kezdődő programra minden a vállalati informatika iránt érdeklődő szakembert várnak. A részvételhez mindössze egy regisztrációra van szükség, amit a www.balabit.hu/open-academy címen lehet megtenni. Figyelembe véve, hogy három-négyszáz résztvevőre számítanak a szervezők, érdemes ezt nem az utolsó pillanatra hagyni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.