Hirdetés
. Hirdetés

PayPal-használók veszélyben

|

Érdemes óvatosan kezelni a számla bejelentkezési adatokat, különösen most, az ünnepi időszakban, amikor a szokásosnál is többen használjuk fizetésre a PayPal-fiókunkat.

Hirdetés

Hirdetés

A Comodo Global Threat Report 2018 Q3 kutatás szerint - melynek során több mint száz milliónyi végpont adatait elemezték - az adathalászati támadások leggyakoribb célpontjai az idei év harmadik negyedévében a PayPal-ügyfelek voltak, a rosszindulatú e-mailek 48 százaléka őket próbálta rászedni.

A hackerek módszere az volt, hogy a levélben megfenyegették a potenciális áldozatokat, azonnal zárolják a számlájukat, ha nem frissítik az információkat. A megadott hivatkozás egy hamis PayPal-oldalra vezetett, amelyet a bejelentkezési információk ellopására hoztak létre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.