Hirdetés
. Hirdetés

PIN-kódokat loptak a negyedik kerületben

|

Az elkövetők az ATM-ekből lopták el a titkos kódokat.

Hirdetés

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azokat az egyelőre ismeretlen tetteseket, akik több bankautomatából is bankkártya-adatokat és hozzájuk tartozó PIN-kódokat szereztek meg Újpesten - értesült a HavariaPress.

Hirdetés

Az elkövetők az eddigi információk szerint 2013. októbere és december közötti időszakban több IV. kerületi pénzkiadó automata kártyanyílásán másolóeszközt helyeztek el, ezzel megszerezve a bankkártyák mágnescsík adatait és a hozzájuk tartozó PIN kódot. Az elkövetőkről azonban az ATM-ek kamerái jól használható felvételeket készített, a rendőrség ezért most e képeket közreadva, a lakosság segítségét kérve igyekszik azonosítani őket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.