Hirdetés
. Hirdetés

Rangos díjat nyert a PC World főszerkesztője

|

Molnár József kollégánk érdemelte ki a Hétpecsét, „Év információbiztonsági újságírója” elismerését.

Hirdetés

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2006-ban alapította meg az „Év információbiztonsági újságírója” címet, melyet minden évben nyílt pályázati felhívás keretében hirdet meg. Az idei évben is több pályázat érkezett, és az értékelés után Molnár József, a PC World főszerkesztője vette át az erkölcsi elismeréssel járó díjat az Egyesület március 18-i „Információvédelem menedzselése” LXV. szakmai fórumán.

Hirdetés

Az idén tizedik alkalommal meghirdetett az „Év információbiztonsági újságírója” címet Molnár József, az PC World főszerkesztője kapta, az Egyesület rendes tagjaiból álló bíráló bizottság döntése alapján.

Az „Év információbiztonsági újságírója” erkölcsi elismeréssel kívánja az Egyesület azon újságírók teljesítményét elismerni, akik sokat tesznek az információvédelmi tudatosságért, a témában rendszeresen publikálnak, blogolnak, és felhívják a figyelmet a téma fontosságára.

Molnár József 2005-ben végzett az egri Eszterházy Károly főiskolán, 2004-től a Sanoma Budapestnél volt külső újságíró munkatárs. 2008 szeptemberétől pedig a Project/029 (korábban IDG Hungary) kiadó gondozásában megjelenő PC World magazinnál helyezkedett el, ahol 2014. január elseje óta főszerkesztőként dolgozik.

 

 

A Hétpecsét Egyesület fórumán Molnár József „Torrent gazdaságtan – veszélyek és lehetőségek” címmel tartott előadást. Prezentációjában röviden ismertette a jogsértő fájlmegosztó szolgáltatások mögött meghúzódó érdekeket, amelyek fenntartásából jelenleg még csak az internetes alvilág képes profitálni, a felhasználók és a jogtulajdonosok kárára.

Az „Év információbiztonsági újságírója” címet az Egyesület március 18-i „Információvédelem menedzselése” LXV. szakmai fórumán vette át Molnár József Gasparetz Andrástól, az Egyesület elnökétől.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.