Hirdetés
. Hirdetés

Security First CEE - itt van Közép- és Kelet-Európa nagyszabású kiberbiztonsági konferenciája

|

Szeretettel meghívjuk Önt a Security First CEE című kiberbiztonsági konferenciára! Ez a jól ismert online rendezvény, amely ezúttal Közép- és Kelet-Európára terjed ki, szeptember 15-én kerül megrendezésre ONLINE formában.

Hirdetés

A Computerworld magazin ISSA Polska, az ISACA varsói és katowicei tagozata meghívja Önt online kiberbiztonsági konferenciájára. Az esemény célja, hogy növelje a vezetők informatikai biztonsággal kapcsolatos ismereteit, amely az új valóságban minden eddiginél nagyobb kihívást jelent a vállalkozások számára.

Az információbiztonság szinte minden iparágban kritikus tényezővé vált a vállalkozások működése és fejlődése szempontjából, ezért is olyan fontos az érintettek tapasztalatainak megosztása. A szervezők szeretnék, ha szakértőik és résztvevőik olyan platformot teremtenének a tudáscseréhez, amelyet felhasználhatnak vállalkozásuk biztonságos fejlesztéséhez.

A konferencia teljes egészében virtuális formában, interaktív technológiák alkalmazásával zajlik majd, aminek köszönhetően nem lesz hiány ÉLŐ interjúkból, beszélgetésekből a résztvevőkkel, és mindenekelőtt egy nagy adag IT-biztonsági ismeretanyagból, amelyet a legjobb gyakorlati szakemberek adnak át élőben, a színpadon.

Az idei kiadás nemzetközi jellegű, Közép- és Kelet-Európára is kiterjed, többek között: Lengyelország, Magyarország, Románia, Csehország, Szlovákia és Bulgária, de Litvánia, Lettország és Észtország is szerepel a programban. A konferencia angol nyelvű.

Ismerje meg az első előadókat és az előadások témáit:

• Transitioning Information Security from scaring to caring: implementing positive internal culture.
Viktorija Česonytė - Security Compliance Manager, Vinted
• Practical Threat Hunting with SIEM
Fatih Emiral - CISA, CISSP, CIA, OSCP, ISO27001 LA, ISACA Istambul Chapter
• Anamorphic Cryptographic Schemes: Opportunities and Threats
Mirosław Kutyłowski - Professor at Department of Fundamentals of Computer Science, Wrocław University of Science and Technology
• Even the antivirus and EDR can be successfully bypassed by an attacker.
Jan Marek - Co-founder, Red Teamer, DFIR, Cyber Rangers
• OWASP flagship projects - cure for application vulnerabilities.
Michał Kurek - Head of Cyber Security in Poland and CEE - KPMG, Chapter Leader OWASP

A konferencián való részvétel 7 CPE pontot garantál az alábbi tanúsítványok megszerzéséhez: CISSP / CISA / CISM / CRISC / CGEIT.

Regisztráljon ingyenesen még ma!

Részletek: https://www.computerworld.pl/event/securityfirstcee

#ComputerworldPolska #SecurityFirstCEE

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.