Hirdetés
. Hirdetés

SecWorld 2014: (H)idegháború

|

Az idén 45 éves Computerworld 2014-ben is megrendezi biztonságtechnikai konferenciáját.

Hirdetés

Világszerte a felmérések, kutatások jelentős része azt mutatja, hogy ha az informatikáról van szó a felhasználók számára a biztonság az egyik legfontosabb téma. A fenyegetettségek és az IKT szektor minden területén megfigyelhető radikális változások óriási kihívást jelentenek nem csak az IT-biztonsági szakértők, hanem minden informatikát használó számára.

 

Az idén 45 éves Computerworld által rendezett SecWorld konferencia ezért nélkülözhetetlen ahhoz, hogy naprakész információkat szerezhessünk a legújabb trendekről, a piaci szereplők gondolkodásáról, aktuális válaszaikról, miközben kapcsolatot építhetünk azokkal az emberekkel, akik a legfrissebb technológiákat fejlesztik és a legújabb megoldásokat alkalmazzák.

A konferencián résztvevők tájékozódhatnak többek közt az aktuális trendekről, a felhő biztonságáról, a mobileszközökről és alkalmazásokról, az adatvagyon védelméről, a biztonság automatizálásáról, de akár a távfelügyeletről is.

Jöjjön el május 7-én a Dürer kertben rendezendő SecWorld konferenciára, ahol szakértő előadások során tájékozódhat az önt leginkább érdeklő kérdésekről. A konferenciára április 28-ig kedvezményesen, 7. 499 Ft-ért regisztrálhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.