Hirdetés
. Hirdetés

Több biztonsági rést találtak a Windows 10-ben, mint a Windows 7-ben

|

Hiába az alapos előzetes tesztelés, sok hiba marad a szoftverekben.

Hirdetés

A RiskBased Security biztonsági cég kutatása szerint tavaly a Microsoft 729 sérülékenységet javított ki a szoftvereiben, valamivel többet, mint 2015-ben, amikor is 703 biztonsági rést foltoztak be a szoftvergyártó óriás fejlesztői. Érdekesség, hogy a megjelenése előtt sokáig alaposan tesztelt Windows 10-ben eddig összesen 705 sebezhetőséget fedeztek fel, többet mint népszerű elődjében, a Windows 7-ben (647). A legtöbb biztonsági rést pályafutása során az Internet Explorer böngészőben találták, több mint 1200-at. A Windows 10-et használók megnyugtatására azért érdemes megjegyezni, a legtöbb sérülékenységet még azelőtt kijavítják, hogy nyilvánosságra kerülnének, így nincsenek minden esetben veszélyben a számítógépeik.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.