Hirdetés
. Hirdetés

Több száz újabb rosszindulatú app az Android áruházban

|

Nem engedi meg a Google az olyan appok terjesztését, amelyek a mobilok rendeltetésszerű használatát akadályozó módon jelentenek meg hirdetéseket.

Hirdetés

Hirdetés

Közel 600 "diszruptív" appot távolított el a Google az androidos Play áruházból, hogy megakadályozza a hirdetésekkel elkövetett csalásokat, egyúttal kitiltotta a piactérről az appok fejlesztőit. A keresőkirály felhasználói feltételei ugyanis nem teszik lehetővé hirdetések megjelenítését, amikor egy app nincs használatban, valamint azt sem engedik meg, hogy a felhasználókat különféle trükkökkel vegyék rá arra, hogy akaratlanul kattintsanak hirdetéseken.

A Google azokat a hirdetéseket minősíti diszruptívnak, amelyek váratlan módon jelennek meg, akadályozva a mobiltelefon rendeltetésszerű használatát. Ilyen például egy teljes képernyős hirdetés, amely telefonhívás közben ugrik be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.