Hirdetés
. Hirdetés

Torrentezésért három év börtön

|

És 4500 dolláros pénzbüntetés járhat Indiában.

Hirdetés

Hadat üzent a szerzői jogokat megsértőknek a Mashable értesülései szerint az indiai kormány, amely egyes blokkolt weboldalakon megjelenített üzenetekben arra hívja fel a torrentezni szándékozók figyelmét, hogy cselekményükért hároméves börtönbüntetésre és közel 4500 dollárnak megfelelő bírság kifizetésére ítélhetik őket a szerzői joggal védett tartalmak illegális másolása, letöltése, megosztása vagy megtekintése miatt. A helyi sajtóban elterjedt hiedelemmel ellentétben pusztán az érintett weboldalak meglátogatása nem jár jogi következményekkel, így a figyelmeztetést elolvasók "szabadon" távozhatnak a torrent site-okról..

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.