Hirdetés
. Hirdetés

Újgenerációs biztonsági megoldások a Glostertől

|

A távközlés felől érkeztek, az ügyfelek és a változó technológia hatására az IT-biztonság területének megkerülhetetlen szereplőivé nőtték ki magukat. Szekeres Viktor, a Gloster ügyvezető igazgatója, tulajdonosa szerint a jó biztonság a jó szakemberektől függ.

Hirdetés

- A piac liberalizációja óta foglalkoznak távközlési megoldásokkal, de a portfólióból is kiderül: az IT-biztonság már komoly szerepet játszik a cég életében.

- Valóban, 2003 óta foglalkozunk távközléssel, hosztolt nagyvállalati telefonos ügyfélszolgálati rendszerekkel. Az IP-technológia térhódításával azt vettük észre, hogy egyre gyakrabban foglalkozunk IT-biztonsági megoldások telepítésével, mérnökeink évtizedes tapasztalatot gyűjtöttek össze a vállalati hálózati biztonság kérdéskörében. Ma a telekommunikáció már informatikai kérdés, annyira összeért a két terület. Így a hálózatbiztonság, határvédelem és hozzáférés-szabályozás is a szakterületeink közé tartoznak, tapasztalt szakembereink jelentik a minőségi biztonság zálogát.

Hirdetés

- Miért a Cisco termékeivel foglalkoznak?

- Még a cég alapítása előtt fejlesztettünk saját biztonsági megoldást, de rá kellett jönnünk, a mi témánkban sokkal erőteljesebb és sokkal nagyobb fejlesztői erőforrással rendelkező vállalatok már letettek az asztalra egy sor kiforrott terméket. Ügyfeleinknek azonnali megoldás kellett, így a megvizsgált gyártók közül a Cisco mellett tettük le a voksunkat.

Szekeres Viktor, a Gloster ügyvezető igazgatója, tulajdonosa

- Az amerikai gyártó is sokat fejlődött az elmúlt években.

- Mindenkinek fontos lépést tartania az ügyféligényekkel, előre jelezni őket. Szerintem a Cisco termékek egyik fontos erőssége, hogy mind a saját, mind más gyártók termékeivel gond nélkül integrálhatók, kiemelt védelmet biztosítva ügyfeleinknek. Helyszűke miatt csak a legfontosabbakat említeném: a Cisco ASA NGFW egy újgenerációs automatizált határvédelmi célhardver, amely egyszerre látja el a tűzfal, a VPN, a behatolás-megelőzés és a hálózati vírusvédelmi feladatokat. A vele integrálható megoldások tovább növelik értékét. A Cisco Identity Service Engine (ISE) megoldása a BYOD-jelenségre adott válaszként született meg, kontextuális identitás készítésével menedzseli a különböző eszközök, felhasználók hozzáférését. Új megközelítésű megoldás a Cisco Umbrella is, a bármilyen határvédelmi rendszerrel kompatibilis felhőalapú DNS-szerver. A termék DNS-szinten szűri a vállalati internetes lekérdezéseket egy naponta frissülő online adatbázis és mesterséges intelligencia segítségével. Ezt az adatbázist a TALOS Cisco Security Intelligence csapata frissíti, a több száz szakember munkájának köszönhetően a hozzájuk befutó veszélyeket öt percen belül feldolgozzák, és az összes saját eszközhöz eljuttatják. Bővebb információkért, személyre szabott ajánlatokért weboldalunkat ajánlom: www.gloster.hu.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.