Hirdetés
. Hirdetés

Vigyázat: aktívan kihasználják a Flash hibáját a hackerek!

|

A korábban nulladik napi CVE-2016-4117 jelű sérülékenység bekerült a Magnitude hackereszközbe. Frissítse a Flash Playert, ha még nem tette meg.

Hirdetés

Két hét kellett a kiberbűnözőknek, hogy bevegyék az Adobe által nemrégiben kijavított Flash Player sebezhetőséget kihasználó kódot a hackerek által használt eszközkészletbe, amellyel aktívan támadják az internetezőket, hogy rosszindulatú programokkal fertőzzék meg a számítógépüket. Mindezt az teszi lehetővé, hogy sokan nem frissítik PC-jükön a Flash Playert a legutolsó változatra. A CVE-2016-4117 jelű sérülékenységet a hónap elején fedezték fel a FireEye biztonsági szakértői. A sebezhetőséget célzott támadásokban használják ki a hackerek Microsoft Office dokumentumokba ágyazott rosszindulatú Flash tartalmak segítségével.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.