Hirdetés
. Hirdetés

Vírusvédők a gyermekekért

|

Anyagi támogatást nyújt a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak a Symantec.

Hirdetés

Mark Nutt, a Symantec európai, közel-keleti és afrikai értékesítési partnerekért felelős alelnöke 10,000 dollárt nyújtott át a Szolgálatnak, melynek egyik felét a szervezet Safer Internet Programjára, másik felét az egészségügyi programjára folyósítják.

Hirdetés

Mark Nutt átnyújtja a Symantec adományát a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot képviselő Antalóczy Attilának

Mark Nutt ezt a február 12-én rendezett partnerkapcsolati eseményen jelentette be. Kijelentette, hogy a Symantec egyik legfőbb missziója a világ biztonságosabbá tétele. Hangsúlyozta, hogy a vállalat törekszik az olyan kezdeményezések felkarolására, melyek ennek elérésében segítenek, különösen gyermekeink biztonsága érdekében.

 

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat tevékenysége és eredményei példamutatóak és követendőek, ezért döntött a Symantec a szervezet támogatásáról.

Beszéde végén Mark Nutt átnyújtotta az összeget Antalóczy Attilának, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat alelnökének, aki megköszönte a Symantec támogatását.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.