Hirdetés
. Hirdetés

Windows 10-tipp a biztonságos internetezéshez

|

Hozzunk létre parancsikont az Edge böngésző InPrivate módban való elindításához.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 operációs rendszer beépített böngészője, az Edge - a többi programhoz hasonlóan - rendelkezik privát üzemmóddal, amelynél a böngészési menet befejezését követően törlődnek az előzmények. Ha azt szeretnénk, hogy az Edge mindig ebben az InPrivate-nek nevezett üzemmódban induljon el, hozzunk ehhez létre a Windows munkaasztalán egy parancsikont.

Először is kattintsunk az asztalon a jobb egérgombbal, és a megjelenő menüben válasszuk az Új/Parancsikon lehetőségeket. Az Adja meg az elem helyét mezőbe másoljuk be a következő parancsot:

%windir%\System32\cmd.exe /c start shell:AppsFolder\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe!MicrosoftEdge -private

majd kattintsunk a Tovább gombra, adjunk nevet a parancsikonnak, végül kattintsunk a Befejezés gombra. Ha ezt követően kétszer kattintunk a parancsikonon, az Edge böngésző InPrivate módban fog elindulni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.