SAP on Microsoft Cloud - webinar

|

Iparági szakértőktől tudhat meg többet a digitális átalakuláshoz szükséges megoldásokról.

A tapasztalat azt mutatja, számos nehézség merülhet fel egy diverz SAP infrastruktúra üzemeltetése kapcsán. Ha szívesen kapna konkrét javaslatokat az induláshoz, valamint információkat az esetleges projektspecifikus gyártói támogatások lehetőségéről, akkor regisztráljon webinárunkra!

Az eseményen a résztvevők többek között betekintést kapnak a Microsoft Azure Infrastruktúra szolgáltatási portfóliójába, megtudhatják mely széleskörű integrációs SAP-Microsoft lehetőségek állnak rendelkezésükre, további részleteket tudhatnak meg a Telekom cloud operation szolgáltatás részleteiről. A szakértőkkel közösen megvizsgálják, hogy a Microsoft milyen eszközöket ad ezek hatékony egyéb Microsoft toolokba történő integrációjába.

Az SAP és a Microsoft számos területen kínál innovatív megoldásokat az ügyfeleknek a digitális transzformációban való előrehaladásához. A két vezető technológiai vállalat platformjai az üzleti alkalmazások terén is vezető szerepet játszanak. Az SAP üzleti folyamatait támogató rendszerei számos területen alkalmazhatóak, a gyártástól az értékesítésig. A Microsoft Cloud, beleértve az Azure-t és az Office 365-öt, különböző lehetőségeket kínál a felhőalapú infrastruktúra és alkalmazások fejlesztésére, telepítésére és üzemeltetésére. Az SAP és a Microsoft közötti stratégiai partnerség eredményeként az ügyfelek most lehetőséget kapnak arra, hogy az SAP megoldásait a Microsoft felhő platformján használják, ezáltal javítva a vállalati működést és rugalmasabbá téve az üzleti folyamatokat. Az előadás során bemutatjuk az SAP on Microsoft Cloud megoldásokat, az előnyeiket és a legjobb gyakorlatokat az ügyfeleknek a digitális transzformáció felgyorsítására.

Amennyiben Ön rendszerüzemeltető/alkalmazásüzemeltető, mérnök, security vagy cloud operációban érdekelt döntéshozó, mindenképpen regisztráljon és nézze meg az előadást!

A webinar résztvevői
- Berecz Sándor, Telekom, Microsoft Cloud Consultant
- Kardos Zoltán, ITGEN, Projekt Manager
- Moderátor: Sós Éva, Computerworld, főszerkesztő

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.