15 milliárdos piacot céloz az SAP

|

A szoftveróriás New Yorkban jelentette be új, középvállalatokra kidolgozott vállalatirányítási megoldását SAP Business ByDesign néven.

Az on-demand hostolt ERP-rendszer tervezésénél a 100 és 500 fő közötti középvállalatok azon igényét tartották szem előtt, amelyek IT büdzséje nem teszi lehetővé a nagy ERP rendszerek bevezetését. Az SAP belső tanulmánya szerint ezzel egy érintetlen, csak Amerikában és Németországban 60 000 céget érintő, világszinten 15 milliárdos piacra lép be. Ezen országokban már az értékesítés is megkezdődött, jellemzően partnereken keresztül. Az SAP Business ByDesign beleilleszkedik a meglévő, kis-és középvállalatok számára fejlesztett SAP Business One, és az SAP Business All-in One megoldások közé. Az új, szoftver az SAP 2010-re elérni kívánt 100 000 ügyfél stratégiájának része. Az SAP-nak jelenleg 29 000 kis-és középvállalati ügyfele van, amely a teljes ügyfélkör 68 százaléka. Magyarországra várhatóan jövő év vége felé érkezik az SAP ezen terméke.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.