440 gyermek oktatását segíti az SAP

|

Kihirdették az SAP-CSR Hungary esélypályázat nyerteseit. A hátrányos helyzetű gyermekek, fiatalok oktatását felvállaló kezdeményezésre 131 pályázati anyag érkezett az ország számos területéről. Ezekből a szoftvercég a tíz legjobbat támogatta pénzügyileg, összesen 8, 4 millió Ft értékben.

A győztes pályázatok közös pontja, hogy működő, eredményes programok további fenntartását segítik, hozzájárulva a későbbi foglalkoztatáshoz, a világban fellelhető lehetőségek felfedezéséhez. Ilyen például az Aranykezek Egészségnevelő Közhasznú Egyesület, mely hátrányos helyzetű, fogyatékkal (pl. csökkent látóképesség) élő fiatalokat képez masszőrnek, vagy az Együtt Veled Alapítvány, mely autista gyermekek oktatását segíti. A nyertesek között található a zeneileg tehetséges, szegényebb sorsúak számára intenzív bentlakásos képzést biztosító Snétberger Zenei Tehetség Kiemelten Közhasznú Alapítvány is. A foglalkozásként űzhető mezőgazdasági, kertészkedési munkára képző PAX Vobis, és Családotthon a Gyermekekért alapítványokat szintén a legjobb anyagok között értékelte a bíráló bizottság, átlagban közel 1 millió forinttal. A támogatott programok 440 gyermek jövőjét segítik. Az SAP Hungary Kft. által finanszírozott pályázat szakmai együttműködő partnere a CSR Hungary volt. A támogatást nyert szervezetek: Aranykezek Egészségnevelő Közhasznú Egyesület, Aranykapu Alapítvány, Családotthon a Gyermekekért Alapítvány, Együtt Veled Alapítvány, Pax Vobis Alapítvány, Premontrei Női Kanonokrend Szent Norbert Karitatív Alapítvány, Snétberger Zenei Tehetség Kiemelten Közhasznú Alapítvány, Szivárvány Autizmus Egyesület-GEMMA Központ, Széphalom Alapítvány, SzenyoRita Közhasznú Egyesület. Az átutalt pályázati pénzek felhasználását, eredményességét a kiírók ellenőrizni fogják. Társadalmi felelősségvállalása jegyében a szoftvercég több éve folytat akciókat. 2011-ben példáértékű CSR gyakorlat címmel tüntették ki az SAP-t, elismerve az integrált, és meghatározott stratégia mentén megvalósult programját, mely az érdekcsoportok bevonásával történt, ellenőrzéssel, és visszacsatolással.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A Project029 Magyarország Kft. közleménye
Bezár