50% kedvezmény Microsoft Partnerek részére!

|

A Microsoft Partner Program keretében a Microsoft Certified és Gold Certified partnerek számára 50%-ot meghaladó kedvezmény...

Az ATIGRIS Zrt. , mint a Central Europe On-Demand disztribútora 50% feletti árkedvezményt kínál az Exchange 2007 és Office Communication Server 2007 üzleti alkalmazáscsomagra, illetve INGYENES Windows Sharepoint 3.0 -ra a közép-európai Microsoft Certified és Gold Certified partnereknek. Tapasztalja meg a Central Europe On-Demand által nyújtott szolgáltatások előnyeit – egyedi, partnerek számára kialakított licensz és ár konstrukcióinkkal. Fedezze fel az ügyfélkör kiszélesítésenek ezt az új módját, amivel könnyedén növelheti a bevételeit is. Szolgáltatásaink megoldást nyújtanak levelezésre, egységes üzenetkezelésre és vállalati együttműködésre egyaránt. Ezek az előfizetéses rendszerben működő nagyvállati irodai alkalmazások 99,99%-os rendelkezésreállású professzionális szervereinken futnak, így garantálva a megszakítás nélküli munkamenetet. Használja ezeket a szolgáltatásokat és hozza ki belőlük a legtöbbet sajátmaga és ügyfelei számára. A Microsoft Partner Program keretében a Microsoft Certified és Gold Certified partnerek számára 50%-ot meghaladó kedvezményt biztosítunk az Exchange 2007 és Office Communication Server 2007 üzleti csomagokból, illetve INGYENES Windows Sharepoint Services 3.0 hozzáférést nyújt 2009 Június 1.-től.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.