5000 fős átállás rekordidő alatt

|

5000 dolgozó bérelszámolását érintette az a szoftvermigráció, amely rekordidő alatt zajlott le a legnagyobb magyar munkaerő-kölcsönző vállalatnál, a Pannon-Work Zrt.-nél.

A Gamax Informatikai és Munkaerő-kölcsönző Kft. HR üzletága a közelmúltban egyesült a Pannon-Work Zrt.-vel, ami a belső folyamataik és rendszereik egységesítését és optimalizálását is szükségessé tette. Rendkívül rövid idő, három hónap alatt zajlott le az a mintegy 5000 munkavállalót érintő projekt, amelynek során a Pannon-Work Zrt. – amely az integráció után a legnagyobb magyar tulajdonú munkaerő-kölcsönzővé vált – új bérszámfejtő szoftvert vezetett be. A munkaerő-kölcsönző ezentúl egy szintén magyar tulajdonú vállalat, a NEXON bérszámfejtő szoftverével adminisztrálja a Pannon-Work által foglalkoztatottak juttatásait. A választást indokolta, hogy a Gamax már több mint három éve elégedetten használja a speciálisan hazai jogszabályi környezetben fejlesztett bérügyviteli rendszert, amely a tapasztalatai szerint gyorsan és rugalmasan követi a gyakran változó előírásokat. Az átállást megkönnyítette, hogy a NEXON ekkora adatbázisra is optimalizálta azt a konvertáló eszközt, amely automatikussá és megbízhatóvá teszi az adatátvitelt a korábban használt bérügyviteli rendszerből. Ezzel a megoldással töredékére csökkent az adatkonverzióhoz szükséges idő, ugyanakkor megszűnt az ilyen projektek esetében előforduló integritási hibák lehetősége. „Az új szoftver bevezetése során a NEXON több telephelyünkön is ingyenes konzultációval segítette a munkatársainkat. Terveink szerint már tavasszal megkezdjük a cégcsoportunk egy másik tagja, a Diákszövetkezet által foglalkoztatott mintegy 6000 fő bérszámfejtésének átállítását is” – nyilatkozta Homonnay Tamás, a Pannon-Work Zrt. igazgatósági tagja. „E projekt sikere is azt bizonyítja, hogy a NEXON a HR mellett az informatika területén is kiemelkedő szaktudással rendelkezik, így ügyfeleink számára magasabb színvonalú, komplex szolgáltatást tudunk nyújtani” – tette hozzá Terjéki Judit, a NEXON projektigazgatója.

Ügyfélszolgálati változás!
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.