600 Mbps adatátvitel a konnektorból

|

A ZyXEL bemutatta új, otthoni felhasználók számára kifejlesztett PLA 5000 Gigabit Ethernet HD powerline családját, melynek két tagja a PLA5205 és PLA5215 Powerline Ethernet Adapter. Az új powerline sorozat egyedülálló, nagy sebességű multimédia streaminget, valamint nagyobb lefedettséget és jobb hatásfokot biztosít. A nagy teljesítményű, HD powerline eszközök egyszerűen a konnektorhoz csatlakoztatva azonnal átalakítják az elektromos hálózatát internetképes hálózattá.

A digitális alkalmazások és szolgáltatások napról napra folyamatosan fejlődnek, az otthoni felhasználók nagyobb teljesítményű, gyorsabb és megbízhatóbb internet kapcsolatot igényelnek. A hálózatnak azonban már nem csak a széles sávú internet hozzáférést kell támogatniuk, hanem az olyan digitális szolgáltatásokat és alkalmazásokat is, mint például a HD streaming, az IP képes audio/video rendszerek vagy az interaktív online játékok. A PLA5000 sorozat tagjait az úttörő HomePlug AV2 technológiával látták el, 600 Mbps adatátviteli sebességre képesek, ezáltal lehetővé teszik a felhasználók számára a kiváló HD streaminget, játékot és az akadálymentes böngészést. A Quality of Service (QoS) funkció segítségével pedig priorizálható a forgalom, azaz rangsorolhatók a nagy sávszélességet igénylő alkalmazások (pl.: HD streaming, videó- és online játékok, VoIP szolgáltatások), így biztosítva az elérhető legmagasabb felhasználói élményt. A funkció lehetővé teszi, hogy az internet sebessége nem csökken egyidejű használat esetén sem. A powerline termékek rugalmas, a ház minden pontján elérhető, magas minőségű multimédia streaminget biztosítanak az otthoni felhasználóknak. Az új powerline termékcsalád szélesebb lefedettségének köszönhetően nem lesznek olyan szigetek a házban, ahol nem érhetők el megfelelő minőségben a digitális tartalmak. A felhasználók a ház újrakábelezése nélkül csatlakozhatnak az internethez és férhetnek hozzá digitális tartalmakhoz. Továbbá a ZyXEL PLA5205 minden eddiginél környezetbarátabb kialakításával legyőzi a környezet által leggyakrabban generált interferenciákat azáltal, hogy a konnektorból és a környezetből érkező zavaró tényezőket megszűri. A ZyXEL, tovább erősítve elkötelezettségét a környezet védelme mellett, az új powerline termékcsalád kialakítása során a Power Saving Mode beépítésével 80 százalékos energia-megtakarítást ért el. Emellett az Advanced Encryption Security (AES) funkciónak köszönhetően egy gombnyomással biztonságos internetkapcsolatot kap a felhasználó, mindenféle egyéb zavaró beállítási kötelezettség nélkül.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.