8,5 GB-nyi adat a lemez egyik oldalán, kristálytiszta felirat a másikon

|

Nyolcszoros írási sebességének köszönhetően az írható DVD-re 15 perc alatt rögzíthető 8,5 GB adat. A Verbatim 8-szoros, kétrétegű Lightscribe DVD lemezének másik oldala a megfelelő DVD-író segítségével könnyen, toll és nyomtató használata nélkül feliratozható.

A LightScribe technológiával írható lemezek feliratozásához, olyan DVD íróra van szükség, amely kompatibilis a technológiával, továbbá szükség van a Hewlett-Packard Company (HP) licenszelt szoftverére is. A lemezek a Lightscribe Media Version 1.2 fedőfelülettel készülnek, ez a felület lehetővé teszi, hogy a fotók, a szövegek és a grafikák kontrasztosabban jelenjenek meg. A lemez körkörös irányban három perc alatt címkézhető, a teljes felület címkézéhez 20 percre van szükség. A közvetlen címkézéshez Lightscribe technológiával nincs szükség szoftver-frissítésre és a meghajtó vezérlőkódjának (firmware) frissítésére. A digitális tartalmak növekvő tárhely-igényéhez – különösen a HD videó tartalmak és az internetes tartalmak esetén – egyre nagyobb tárolási kapacitásra van szükség. A Verbatim új, 8-szoros sebességű, Lightscribe DVD lemezének egy oldalán két adathordozó réteg van, így a lemezen a tárhely majd' kétszer annyi, mint a hagyományos, egyrétegű DVD lemezeken: azaz 4,7 GB helyett, 8,5 GB. Vállalkozások, tartalomfejlesztők és otthoni felhasználók 3,5 órányi DVD minőségű vagy kb. 1 órányi HD minőségű filmet rögzíthetnek a lemezen. Ez a kapacitás, illetve a 8-szoros írási sebesség a lemezeket ideális archiváló eszközzé is teszi. Ma már a legtöbb optikai meghajtó gyártó termékeiben megtalálható a Lightscribe technológia. A Verbatim erre is figyel, de arra is, hogy ezek a lemezei meghaladják a DVD + R DL szabványt, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy az új meghajtókkal és DVD lejátszókkal zökkenőmentesen működnek ezek a DVD lemezek. Öt darabos csomagolásban, tokkal együtt a lemezek már 1350 Ft-ért elérhetők. Szabadon felhasználható képek: http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_LS_DVD+R_DL_3D.jpg http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_LS_DVD+R_DL_flat.jpg

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.