„Aranyérem” a T-Systems tagvállalatának

|

A T-Systemshez tartozó Integris-Rendszerház 2007. március 1-ével Microsoft Gold Certified Partner minősítést szerzett.

A kitüntetés odaítélésével a világcég elismerését biztosítja mindazon kiemelkedő kompetenciák kapcsán, mellyel vállalatunk a Microsoft technológiák bevezetése, Microsoft rendszerek támogatása, vagy Microsoft alapú megoldások fejlesztése terén szerzett. A Microsoft Gold Certified Partnerek a Microsoft legmagasabb szintű megoldásszállító partnerei, ezen cégek jellemzően magasabb szintű ügyfélkiszolgálással és kedvező licenckonstrukcióval állnak a megrendelők rendelkezésére. A minősítés egyértelműen jelzi, hogy melyek azok a speciális szakterületek, melyek terén kiemelkedő jártassággal bír a szolgáltató, ezzel is könnyítve meg az ügyfelek számára az adott szakterületen működő leghozzáértőbb partnerek kiválasztását. A Microsoft rendszeresen ellenőrzi az egyes kompetenciák követelményeinek, így a Gold Certified Partneri címnek való folyamatos megfelelést, ily módon is biztosítja, hogy csak a legjobbak kaphassák meg ezen legmagasabb szintű partneri minősítéseket.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.