A díjnyertes Verbatim Clip-it USB-meghajtó mostantól személyes ügy

|

Online alkalmazással könnyedén személyre szabható a díjnyertes Store ‘n’ Go Clip-it USB meghajtó: segítségével céglogót vagy egyéb üzenetet tervezhetünk a parányi adattárolóra. A Clip-it pendrive a digitális tárolás előnyeit az iratkapocs egyszerű funkciójával ötvözi, ezért ötletes megoldás a mindennapos ügyintézéshez, de kiváló egyedi ajándék is lehet. Az online alkalmazás itt található: http://www.verbatim-europe.com/clipit.

• Tökéletes márkázás céges prezentációkhoz és dokumentációkhoz a potenciális ügyfelek, vagy partnerek számára • A Clip-it USB-meghajtó a 2010-es Red Dot formatervezési díj nyertese • Élénk színekben kapható – zöld, citromsárga, rózsaszín, kék, narancs, de feketében és fehérben is • Minimális rendelhető mennyiség: 100 darab A Verbatim weboldalán található, angol nyelvű online tervező alkalmazás néhány egyszerű és gyors lépésben segít a Clip-it személyre szabásában. Először a pendrive színét kell kiválasztani, majd hozzáadni a kívánt logót vagy szöveget. A nyomás egy színnel történik, de igény szerint többszínnyomásra is van lehetőség. Ezután a kívánt kapacitást kell kiválasztani (2 vagy 4 GB), majd megadni a mennyiséget (ez legalább 100 db). A végső lépés a fizetési és szállítási adatok megadása. A rendelés leadása után a helyi Verbatim képviselet követi nyomon a gyártást és szállítja ki a termékeket a megrendelő cégnek, vagy magánszemélynek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.