A fizetettnél több licenc

|

– Az éves díjú Microsoft OVS előfizetés csomag az egyetlen, ahol az ügyfél legálisan több licencet használhat, mint amennyit kifizetett – mondja Cseh Tibor, az Atigris Zrt. üzletág igazgatója.

A fizetettnél több licenc Microsoft OVS szoftver előfizetés – Az éves díjú Microsoft OVS előfizetés csomag az egyetlen, ahol az ügyfél legálisan több licencet használhat, mint amennyit kifizetett – mondja Cseh Tibor, az Atigris Zrt. üzletág igazgatója. Az ügyfelek is meglepődnek rajta, hogy a következő évfordulóig az újonnan beszerzett számítógépeken ingyen használhatják a csomag fő komponenseit úgy, hogy ennek díját utólag sem kéri el tőlük a Microsoft. Az OVS előfizetés a kis és közepes méretű cégek számára ideális, hiszen az előfizetés már 5 db személyi számítógépre is megköthető, felső korlát pedig nincs. A személyi számítógépekre a legfontosabb szoftver komponensek mellett – Windows, Office, szerver elérést adó licencek – előfizethetők a Project, Visio, Visual Studio, valamint ForeFront vírusvédelmi szoftverek is. Az előfizetésbe természetesen bevonhatók a vállalati szerver gépek is, amelyekre kérhető a Microsoft teljes szerver szoftver kínálata. A szerver szoftverek közül a legnépszerűbbek a Windows Server, az Exchange levelező szerver, az SQL Server és a SharePoint csoportmunka támogató szerver. – Ügyfeleink körében igen népszerű az OVS előfizetés, többek között azért is, mert a díja költségként számolható el a könyvelésben - zárja a beszélgetést Cseh Tibor.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.