A folyamatok és a kockázatmenedzsment üzleti reggeli

|

Stratégiai kockázatok, projektkockázatok, integrált koczkázatmenedzsment (kockázatelemzés, kockázatkezelés, kockázat-kontrolling), kockázatcsökkentés, biztonsági kockázatok…

Szinte biztos, hogy valamelyik szó olvasásakor önnek is „összeszorul a gyomra”. Tudjuk, hogy létezik, és, hogy kezelnünk kell a fenti kockázatokat. De tudjuk, hogyan kell hosszútávon és eredményesen eljárni? Ahhoz, hogy tisztában legyünk a kritikus kockázati tényezőkkel, pontosan leírt folyamatokra van szükség. Mint ahogyan a folyamatok is állandóan változnak, a kockázatokat is rendszeresen vizsgálni, frissíteni kell. Ezért célszerű olyan eljárással és alkalmazással támogatni a kockázatelemzést és kockázatkezelést, amely ezt támogatja. Kíváncsi a legkorszerűbb módszertanokra és gyakorlati tapasztalatokra? Érdeklik a kockázatelemzést és –kezelést segítő informatikai megoldások? Mitől tud működni egy integrált kockázatmenedzsment rendszer? A HyperTeam Kft. és a SzigmaSzervíz Kft. tisztelettel meghívja Önt Üzleti reggelijére, amelyen a fenti kérdésekre keresik a választ. Az évente több alkalommal jelentkező üzleti reggeli célja, hogy az éppen aktuális fejlesztéseinket, újdonságainkat bemutassuk, lehetőséget nyújtva ezzel az alkalmazásainkról, szolgáltatásainkról történő kötetlen beszélgetésre. Időpont: 2007. április 24. 10:00 – 12:30 óra A rendezvény helyszíne: Paulaner Sörház, 1123 Budapest, Alkotás u. 53.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.