A Fujitsu megnövelt teljesítményt és innovációt biztosít a digitálisan átalakított architektúrák működéséhez

|

A Fujitsu ma új eszközt mutatott be az adatvezérelt átalakulás megvalósításához. A minden részletében új, kétutas FUJITSU PRIMERGY szerverek nagy számítási teljesítményt biztosítanak a digitálisan átalakított architektúrák működéséhez.

Az új PRIMERGY M6 generáció érkezése jóval nagyobb teljesítményt tesz elérhetővé a Fujitsu négy lépésből álló adatvezérelt átalakulási szolgáltatásainak második lépésénél. Ezek a lépések az adatarchitektúra létrehozásához nyújtanak segítséget az ügyfeleknek. Az üzleti átalakulás kiindulópontjának meghatározása után a Fujitsu testre szabott, jövőkész architektúrát tervez az ügyfélnek - ennek központi elemei az új generációs PRIMERGY szerverek.

Az új PRIMERGY modellek innovatív új jellemzői közé tartozik az EDSFF (Enterprise and Datacenter SSD Form Factor) kialakítás és a dupla be-/kimeneti (I/O) teljesítmény. A fejlesztéseknek köszönhetően a PRIMERGY M6 generációs szerverek rugalmas, dinamikus platformot nyújtanak a szoftveresen vezérelt, hiperkonvergens, konténeralapú vagy hibrid architektúra létrehozásához. Felhasználóik afelől is biztosak lehetnek, hogy az előre nem látható jövőbeni szükségleteknek megfelelően tudják majd skálázni infrastruktúrájukat.

A PRIMERGY M6 generációs szerverek harmadik generációs Intel Xeon Scalable processzorokkal és Intel Optane 200 sorozatú perzisztens memóriával dolgoznak. Teljesítményük a feladatok széles körének elvégzésére alkalmassá teszi őket.

A PRIMERGY M6 generációs szerverek háromféle formai kialakításban rendelhetők. A normál RX (rack) modellek az adatközponti virtualizációt, az együttműködést, a hagyományos szerverfeladatokat és a memóriaalapú adatbázisokat támogatják. A nyolc NVIDIA GPU-val szerelt teljesítményorientált GX modellek az adattudomány, a mélytanulás, az adatanalitika, a virtuális asztali infrastruktúra és a nagy grafikus teljesítményt követelő feladatok igényeire készültek. A CX modellek HPC felhasználásra tervezett, nagy sűrűségű, többnode-es rendszerek kifejezetten olyan feladatokhoz, mint az értékpapírkereskedelem és a webszolgáltatások támogatása.

Ár és piaci bevezetés

A PRIMERGY RX2540 M6 és PRIMERGY RX2530 M6 szerver májustól rendelhető. A PRIMERGY GX2570 M6 és a PRIMERGY CX400 M6 szerverek, valamint a kétnode-os PRIMERGY CX2550 M6 és PRIMERGY CX2560 M6 rendszer augusztustól rendelhető. A szerverek ára régiótól és konfigurációtól függően változik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.