A Fujitsu partnerei segítségével turbózza fel az értékteremtést az értékesítési csatornában

|

A My Ecosystem Connect új "peer-to-peer" kommunikációs funkcióival a Fujitsu SELECT partnerek gyorsan azonosíthatják és elérhetik a vezető megoldásszolgáltatókat és más szakmabeli vállalatokat, sőt kapcsolatba is léphetnek velük a Partner Ecosystem Platform keretein belül.

A legújabb fejlesztés rövid időn belül rendelkezésre bocsátja a vezető regionális szakértők előválogatott, szűrt listáját, és lehetővé teszi a viszonteladó és nem viszonteladó partnerek számára, hogy közvetlenül vagy beszélgetőfórumon keresztül interakcióba lépjenek velük.

A Covid19-világjárvány sok vállalkozásnál felgyorsította a digitális átalakulást. Ez pedig az IT-csatornában is gyors változásokat eredményez. A megbízható partnerek segítenek az ügyfeleknek legyőzni az üzleti kihívásokat, ám gyakran nem rendelkeznek a teljes projekt önálló levezényléséhez szükséges készségek teljes körével. Ha rendelkezésre bocsátják egymást kiegészítő készségeiket, szaktudásukat és erőforrásaikat, a partnerek együtt több lehetőséget aknázhatnak ki anélkül, hogy jelentősen bővíteniük kellene saját szakértelmüket. A Fujitsu SELECT Ecosystem Platform segítségével gyorsan azonosíthatják a megfelelő készségekkel rendelkező együttműködő feleket, és azonnal megkezdhetik velük a közös munkát.

A Fujitsu Ecosystem Platform a teljes folyamatot olajozottá teszi. A Fujitsu időt és energiát takarít meg partnerei számára azzal, hogy csakis a legjobb regionális megoldásokat biztosítja, amelyeket aztán a partnerek beilleszthetnek saját projektjeikbe. A partnereknek egyszerűen rá kell keresniük egy képességre, pl. a gépi tanulási szakértelemre vagy IoT-szolgáltatásra. Az előzetesen validált lehetőségek alapján közvetlenül felvehetik a kapcsolatot egy vagy több szolgáltóval. Az együttműködés egyetlen kattintással, a platformon belül elindítható.

Fernanda Catarino, a Fujitsu értékesítési partnerekért, szövetségekért és ökoszisztémáért felelős európai vezetője elmondta: "Értékesítési partnereink jelenleg az úgynevezett »frenemy« gazdaságban működnek, ahol potenciális együttműködő partnerként tekintenek az egykor versenytársnak számító vállalatokra. Szeretnénk felkészíteni ökoszisztémánkat arra, hogy a partnerek szuperképességeinek új kombinációival képes legyen új üzleti értéket létrehozni. Az Ecosystem Platform legújabb fejlesztésével mindenki könnyen megtalálhatja a tökéletes partnert, és azonnal megkezdheti vele az együttműködést."

Az Ecosystem Platformon stratégiai területekre (pl. SAP, hibrid felhő, munkahely, adatvezérelt átalakulás) összpontosító közösségek is megtalálhatók, amelyekben a partnerek megvitathatják legutóbbi üzleti kihívásaikat, megoszthatják véleményüket vagy inputot kérhetnek egymástól.

Az értékesítési partnerek mint megbízható tanácsadók a digitális átalakulás során

"A vállalatok megbízható tanácsadóként szeretnék bevonni az értékesítési partnereket, hogy kalauzolják őket végig a digitális átalakulás folyamatán. Ugyanakkor a partnerekre kettős nyomás nehezedik: egyrészt a folyamatos szakemberhiány, másrészt az ügyfelek egyre komplexebb üzleti kihívásai miatt. Ezért az együttműködés kulcsfontosságú a jövőbeni siker szempontjából" - mutatott rá Alastair, Edwards, a Canalys vezető elemzője.

Christopher Pogue, a Nuix alelnöke és stratégiai szövetségekért felelős vezetője hozzátette: "A Fujitsu már elvégezte a munka oroszlánrészét azzal, hogy azonosította a főbb technológiai területek legjobb eszközeit és szolgáltatási partnereit. A platformon végrehajtott kereséssel kezelhető, szűrt lista áll elő a projektbe azonnal bevonható vállalatokból és megoldásokból - ahelyett, hogy a régió releváns készségekkel rendelkező összes szolgáltatójának listáját át kellene böngészni."

A Fujitsu Ecosystem Platformon a felhasználók egyszeres bejelentkezéssel, könnyedén, egyetlen szempillantással átláthatják a partnerekkel folytatott interakciókat. Ezek lehetnek a beszélgetésekben támogatáskérési céllal elhelyezett "kihívások" vagy a My Ecosystem Connecten keresztül közvetlenül partnernek küldött (peer-to-peer) üzenetek.

A Fujitsu Partner Ecosystemhez azok a viszonteladók, szolgáltatók, tanácsadók és technológiai szakértők csatlakozhatnak, akik szívesen megosztanák "szuperképességeiket". A tagsághoz regisztrálniuk kell a Fujitsu Partner Portálján: www.fujitsu.com/ecosystem.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.