A GRISOFT Bemutatta új Small Business Server termékeit

|

A GRISOFT, az AVG Internet Security termék fejlesztője bejelenetette, hogy az AVG Internet Security Small Business Server és az AVG Anti-Malware Small Business Server változatait, amelyet a kis és középvállalatok biztonsági igényeinek kielégítésére tervezett. Az AVG SBS termékei integrált megoldást kínálnak a kis és középvállalatok vírusvédelmi feladatainak megoldására, úgymint a munkaállomások valamint a fájl és levelező kiszolgáló védelmére.

AVG SBS változatai árfogó védelmet nyújtanak a hálózati és egyéni munkaállomások védelmére. A licenc további díjfizetés nélkül lehetővé teszi a munkaállomásokat kiszolgáló levelező és fájlkiszolgáló szolgáltatások védelmét is. A csomag ezen kívül egy egyedülálló hatékonyságú távfelügyeleti eszközt is tartalmaz, amelynek segítségével akár maga a vállalkozás saját szakembere, de akár egy külsős munkatársként alkalmazott rendszergazda is könnyedén elvégezheti az AVG termékekkel kapcsolatos beállítási és karbantartási feladatokat. A távfelügyeleti rendszer azt is lehetővé teszi, hogy egy-egy rendszergazda több, nagy létszámú szervezet adminisztrációs feladatait is biztonsággal, egymás rendszereinek veszélyeztetése nélkül, akár távolról is elvégezhesse. Ezzel a beavatkozások, frissítések sokkal gyorsabbá, a rendszergazda munkája pedig az utazási idő és költségek csökkenése miatt jóval hatékonyabbá válik. “Az AVG SBS változatai megbízható, költség hatékony és könnyen kezelhető védelmi megoldásokat kínálnak a kis és középvállalkozások számára” magyarázata Larry Bridwell a GRISOFT globális védelmi stratégiájáért felelős alelnöke. “Ezeknek a vállalkozásoknak a többsége nem rendelkezik állandó, információbiztonsági szakemberrel. Új termékeinkkel mi megadjuk az eszközöket ahhoz, hogy ezeket a feladatokat külső szakemberek segítségével távolról is könnyen, jól automatizálhatóan végezhessék el.” Az AVG Internet Security 7.5 alapjaira épülő SBS változat kifejezetten a kis és középvállalatok igényeinek kielégítésére készült. Tartalmazza a vírusok, kém és hirdetési programok elleni védelmet, egy hatékony személyi tűzfalat és a levelező kliensek levélszemét elleni védelmét. Az AVG Internet Security SBS változata megvédi a munkaállomásokon, levelező és fájlszervereken tárolt adatokat. Az AVGADMIN távfelügyeleti eszköz pedig egyszerűvé és hatékonnyá teszi a napi beállítási és karbantartási feladatokat. Természetesen az új termékekhez is heti 7x24 órás technikai támogatás vehető igénybe. Az AVG Anti-Malware 7.5 SBS változat mindazokat az előnyöket nyújtja, amelyet az AVG Anti-Malware 7.5 esetében már megszokhattak (vírusok, kém és hirdetési programok, trójai támadók elleni védelem), de természetesen ebben az esetben is mindez kiegészül a kiszolgáló oldali védelemmel, valamint a távfelügyeleti eszközökkel és az ingyenes terméktámogatással A GRISOFT az SBS termékek licencelési szabályainak kialakítása során figyelembe vette azt, hogy az illeszkedjék a Microsoft SBS megoldások licenceléséhez. Ennek megfelelően a termékek 5 felhasználó + 1 szerver licenccel indulva 100 felhasználó + 1 szerver licencig számos összeállításban érhetők el.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.