A gyors és látványos megtérülésű projektek lehetnek sikeresek

|

A nemzetgazdasági környezet lassú javulása továbbra is óvatosságra inti az informatikai beruházásokért felelős vezetőket - hangzott el a Qualysoft Informatikai Zrt. idei Szakmai Napján. A társaság vezetése szerint, ma a gyors és látványos megtérülést felmutató projektekkel lehet sikereket elérni.

Az idei Szakmai Nap mottóját Winston Churchilltől kölcsönözte a társaság. E szerint bármilyen szép is a stratégia, nem árt, ha olykor az eredményre is vetünk egy pillantást. A válság kezdete óta minden cég azon fáradozik, hogy további beruházások nélkül szinten tartsa informatikai infrastruktúráját és az így működtetett rendszereket - hangzott el a konferencián. A Qualysoft előadói elmondták, hogy gyakorlatilag a cégek nullázták az ilyen típusú beruházásokra szánt költségkereteket. "Pedig nem ez a megoldás, hanem az olyan költséghatékony és mindenek előtt gyorsan megtérülő megoldásoknak az alkalmazása, amelyek már a válság utáni időszakra készítik fel a céget, hogy a versenyképességük ne csökkenjen" - nyilatkozta Jáger Andrea, a Qualysoft csoport nemzetközi marketing igazgatója. A hagyományok szerint, az idei rendezvényen is ügyfeleikkel együtt mutatta be a társaság a már sikeres megoldásait, és az újdonságokat. A hatékony dokumentum előállítás, a folyamat optimalizálás és staffing mellett az idén az agilis projekt management és a Qualysoft támogatott innovációs megoldásairól is szó esett. Ez utóbbiak közül az intelligens és automatizált dokumentum előállításra illetve azok webes keresésére alkalmas DocFinitot és Content Crusiert, valamint az RCIF - tartalom varázsló-, projekteket mutatták be az ügyfeleknek, melyek az Új Magyarország fejlesztési terv támogatását is élvezik. Az érdeklődök között elsősorban a fő célcsoportja, a banki és biztosítási szegmens, valamit az államigazgatás képviseltette magát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.