A HP tesztelési szolgáltatásokkal bővíti szolgáltatás-palettáját

|

Bejelentése szerint a HP Magyarországon is megjelenik az Application Lifecycle Optimization (ALO) szolgáltatáscsomagjával. Ezen szolgáltatások a 2006-os Mercury akvizíció során a termékpalettára került Quality Center és Performance Center funkcionalitása köré épülve támogatják ügyfeleket a szoftverfejlesztéssel kapcsolatos követelménykezelés, minőségbiztosítás, funkcionális és teljesítmény-tesztelés folyamatainak stratégiai és gyakorlati szintű menedzselésével.

A HP ALO szolgáltatások segítségével az ügyfelek jobban menedzselhetik fejlesztési és alkalmazás-bevezetési projektjeiket, folyamatosan kézben tarthatják alkalmazásaik minőségét, teljesítményét, mindezt jelentős költségmegtakarítás és kockázatcsökkenés mellett. „A HP Quality Center és HP Performance Center termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokat főként olyan vállalatoknak ajánljuk, akik lépni szeretnének a core-business-t támogató alkalmazások minőségének javítása érdekében, és szakértelemhiánnyal, esetleg munkaerőhiánnyal küszködnek az informatika ezen területén” – mutatott rá Dacher László, a HP ALO szolgáltatásokért felelős vezetője.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.