A Ker-Soft Kft. a Microsoft 2008-as termékeinek bejelentőjén

|

A Ker-Soft Kft, mint a Microsoft rendezvény arany fokozatú támogatója, szeretettel várja Önt a Windows szerver termékbejelentőre. Látogassa meg a Ker-Soft standot! Kérje árlistánkat!

A Microsoft Magyarország szeretettel meghívja Önt a Microsoft Platform 2008 termékbejelentési hullám első állomására, a Windows Server 2008 hazai bejelentésének helyt adó TechNet Szemináriumra! Időpont: 2008. március 5., szerda Helyszín: Lurdy ház, Palace mozi (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.) Elkészült a Windows Server 2008, a Microsoft legújabb szerveroldali kiszolgáló operációs rendszere! Ennek alkalmából egy igazán különleges eseménnyel készülünk. Az egész napos TechNet Szeminárium mellett, ahol a szoftver legfontosabb újdonságait tekintjük át szigorúan szakmai szemmel, laborgyakorlattal, szakkiállítással és estébe nyúló partyval várjuk az érdeklődőket. Az eseményen a Microsoft rendszermérnökei, partnerei és független szakemberek mutatják be a Windows Server 2008-at. A nyitóelőadáson látványos demókkal illusztráljuk a legérdekesebb változásokat, majd elkezdünk mélyebbre ásni, és külön kitérünk a Server Core, a Read-Only Domain Controller (RODC), a PowerShell, a Csoportházirend és az Internet Information Services 7 képességeire. Ezt követően, valamint a kávé- és ebédszünetekben a Microsoft és partnercégeinek szakkiállítása tekinthető meg, amit délután egy kis ünnepléssel, és számtalan értékes nyeremény sorsolásával zárunk. A helyszínen a regisztráció 8:30-kor kezdődik, maga a TechNet Szeminárium pedig 9:30-tól 16:30-ig tart. A szakkiállítás a Szeminárium valamennyi szünetében látogatható. 16:30 után veszi kezdetét ünnepségünk, ahol látványos programokkal, jó hangulattal és értékes nyereményekkel várjuk! Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk érdeklődését, és vendégeink között üdvözölhetjük ingyenes, a legújabb technológiákat bemutató konferenciánkon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.