A Kilgray a Localization World konferencián

|

A MemoQ integrált lokalizációs környezet egyik tervezője, Lengyel István részt vesz a barcelonai Localization World kerekasztal-beszélgetésén, amelynek témája a fordítómemória-technológia jövője lesz.

A 2006. június 1-jén Barcelonában megrendezésre kerülő beszélgetésen a világ három legelőremutatóbb rendszerének tervezői az ideális fordítástámogatási eszköz ismérveit próbálják megfogalmazni. A közel 20 éve alkalmazott fordítómemória-technológia jövőjével és fejlődési lehetőségeivel foglalkozó kerekasztal házigazdája Jost Zetzsche, az amerikai TM Marketplace vezetője és a Multilingual magazin vezető technikai újságírója, a három résztvevő pedig Keith Laska, az SDL Desktop Products műszaki igazgatója, John Hodgson, az Idiom Inc. európai vezetője és Lengyel István, a Kilgray gazdasági vezetője lesz. Az SDL több mint 130 ezer ügyféllel a legnagyobb fordítástámogatási vállalatnak számít. Az Idiom kizárólag nagyvállalati globalizációs rendszereket szállít, ügyfelei között szerepel többek között a Disney, az Oracle és a Wal-Mart. A Kilgray új szereplő a nemzetközi piacon, de MemoQ rendszere miatt a szakértők máris a legígéretesebb fordítástechnológiai vállalkozásnak tartják, amit a világ legrangosabb lokalizációs konferenciájára szóló meghívás is alátámaszt. A Localization World résztvevői között jelen lesznek továbbá a szoftvereiket lokalizáló nagyvállalatok, például az Autodesk, a HP, a Microsoft és az Oracle, valamint a fordítással foglalkozó cégek, a Lionbridge, a Moravia, a Skrivanek és a TOIN is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.