A leginkább fenntartható szoftvercég az SAP- mondja ismét a Dow Jones

|

Az SAP AG bejelentette, hogy hatodik, egymást követő évben is a szoftverszektor leginkább fenntartható vállalata a Dow Jones fenntarthatósági listáján.

A felmérésben azon cégek vettek részt, amelyek a világ Dow Jones tőzsdeindex szerinti 2 500 legnagyobb vállalatai közül valók, s melyekből a legjobb 10%-ot elemzik fenntarthatósági szempontból. A gazdasági, a környezetvédelmi, és a szociális kritériumok mentén vizsgálva 84%-os összesített eredményt ért el a vállalat, mely 8%-os javulás a tavalyi eredményhez képest. Idén magasabb pontszámokat ért el az SAP az ellátásilánc-menedzsment, az IT-biztonság, a vállalati állampolgárság, az adományozás, a környezetvédelmi szabályok és menedzsment rendszerek terén. A szoftvercég továbbá 21 alterületből 12-ben az iparág legmagasabb pontjait érte el. Az SAP fenntarthatósági erőfeszítéseiről bővebben a http://www.sap.com/corporate-en/sustainability/index.epx oldalon lehet olvasni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.