A legrugalmasabb tanúsított iratkezelési szoftver a közszférában

|

A CNW Zrt. NetRegister dokumentummenedzsment szoftvere tavaly év végén megszerezte az iratkezelési szoftverekre vonatkozó kibővített tanúsítványt. A NetRegister mindazon közfeladatot ellátó intézmények számára ajánlható, amelyek nem csak a törvényi előírásoknak kívánnak megfelelni, hanem rugalmas, a saját igényeik szerint alakítható elektronikus iratkezelési rendszert szeretnének használni.

A 11 éves múltra visszatekintő NetRegister rendszer a piacon egyedülálló rugalmassággal és sokoldalú funkcionalitással rendelkezik, a CNW pedig sok éves gyakorlati tapasztalattal áll partnerei rendelkezésére az elektronikus dokumentumkezelés minden területén. A CNW iratkezelési megoldása több ezer felhasználó munkáját segíti, többek között a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal, a Gazdasági Versenyhivatal, a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóságai, a Nyugat-Magyarországi Egyetem, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal, vagy épp a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. munkatársai is NetRegistert használnak. A NetRegister mind funkcióiban, mind kezelői felületében teljes mértékben testreszabható, a bevezető intézmény igényeinek megfelelően paraméterezhető. Biztosítja az intézményekhez beérkező különböző formátumú iratok elektronikus nyilvántartásba vételét, megfelelő tárolását, visszakeresését valamint elektronikus feldolgozását. Használatával az iratokat és a hozzájuk kapcsolódó feladatokat, ügyeket, munkafolyamatokat egyetlen rendszerben felügyelhetik és kezelhetik a szervezetek. A rendszer az iratok életciklusa során előforduló összes folyamatot kezeli, dokumentálja, és nyomon követhetővé teszi, a digitalizálás-érkeztetés-iktatás lépésein át egészen az irattározásig és selejtezésig. Az alkalmazás az ügyfélkezelés, ügyintézés, illetve csoportmunka-feladatok terén is segítséget nyújt a közfeladatokat ellátó szervek számára. Az auditált NetRegister kibővítetten megfelel a közfeladatot ellátó szerveknél alkalmazható iratkezelési szoftverekkel szemben támasztott követelményeknek, képes a fokozott biztonságú és minősített elektronikus aláírás kezelésére, valamint lehetővé teszi az ügyfélkapun keresztüli elektronikus ügyintézést. Az alkalmazás mindazon intézménynek, szervezeteknek, felsőoktatási intézménynek ajánlható, akik a törvényi előírásoknak teljes mértékben megfelelő, testreszabható, problémamentesen bevezethető és használható iratkezelési alkalmazást kívánnak használni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.