A NETGEAR újabb irodát nyitott régiónkban

|

A NETGEAR 2007 januárjában megnyitotta prágai irodáját, amellyel – Moszkva és Varsó után – immár háromra nőtt azoknak a közép-kelet-európai fővárosoknak a száma, ahová a cég az elmúlt hónapok során kiterjesztette jelenlétét.

Az új iroda vezetésével a 3COM-tól átigazolt Ales Mudrunkát bízták meg, aki Country Managerként a cseh mellett, a szlovák és a magyar piacok irányítását is ellátja. Mudrunka a prágai Cseh Műszaki Egyetemen szerzett gépészmérnöki diplomát, s hosszú ideje dolgozik az IT területén. Legutóbbi munkahelyén Regional Sales Director Multi Country Region minőségben tevékenykedett.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.