A Novell „SAP Pinnacle” díjat nyert

|

A Novell az SAP globális partnereként elnyerte az SAP Pinnacle Award díját „Technology: Co-Innovation for Core Business” kategóriában.

A Novell elnyerte az SAP Pinnacle Award díját a „Technology: Co-Innovation for Core Business” (Technológia: A központi tevékenységhez kapcsolódó közös fejlesztések) kategóriában. Ez a díj is bizonyítja, hogy a Novell az SAP partnereként nagymértékben hozzájárult az SAP ügyfélközpontú gazdasági rendszerének fejlődéséhez. A Novell díjazásában jelentős szerepet játszott, hogy a Novell az SAP-val együttműködve alakította ki az SAP rendszerekhez a SUSE Linux Enterprise Server elsőbbségi támogatását, valamint az, hogy az SAP rendszerekhez a SUSE Linux Enterprise Server nagy rendelkezésre állású és virtualizációs funkciókat biztosít. Az SAP Pinnacle Awards díjakat az SAP ítéli oda azoknak a partnereknek, akik az SAP-val együttműködve kiemelkedően teljesítettek a felhasználói élmény javítása terén és hozzásegítik az ügyfeleket az olyan kritikus problémák megoldásához, mint például az innováció felgyorsítása és a befektetések megtérülése. A győzteseket a partnerektől és az SAP munkatársaitól kapott jelölések alapján választották ki. Ebben az évben 197 jelöltből 29 vállalat nyerte el ezt a díjat. „Ez a díj is jól tükrözi, hogy a két iparági vezető vállalat milyen hatékonyan együttműködik az ügyfelek érdekében” – mondta Jeff Jaffe, a Novell ügyvezető alelnöke és műszaki vezetője. „A Novell és az SAP egyaránt elkötelezte magát amellett, hogy kiváló megoldásokat kínáljon az ügyfeleknek. Együttműködésünk már az operációs rendszerektől az alkalmazásokig minden megoldásra kiterjed. Emellett átfogó technológiai támogatást nyújtunk ahhoz, hogy az ügyfeleink informatikai környezeteinek minden része egy rendszerként működjön” – tette hozzá Jaffe. A Novell és az SAP hosszú ideje dolgozik együtt a kulcsfontosságú szoftverek és szolgáltatások biztosítása terén. Ilyen megoldás például az SAP alkalmazások elsőbbségi támogatása SUSE Linux Enterprise Server rendszeren, amelyet magas színvonalú virtualizációs és biztonságkezelési funkciók, valamint magas szintű rendelkezésre állás egészít ki. A Novell és az SAP partnerkapcsolatáról és közös ajánlatairól bővebb információt a www.novell.com/partners/sap weboldalon talál.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.