A Novell csatlakozott az SAP globális biztonsági programjához

|

A Novell csatlakozott az SAP Global Security Alliance programjához, amelynek keretében komplex megoldást nyújt az ügyfelek fő kockázatkezelési és IT-biztonsági problémáira.

A Novell a személyazonosság- és hozzáférés-kezelés terén szerzett széleskörű tapasztalatait kínálja a közös ügyfelek számára, és olyan alkalmazásait teszi elérhetővé az SAP partnerprogramján keresztül, mint például a Novell Identity Manager és a Novell eDirectory. A szigorú szabályozások, például a Sarbanes-Oxley vagy a Basel II előírásai miatt a vállalatoknak garantálniuk kell a vállalati adatok biztonságát, valamint dokumentálniuk és rendszeresen vizsgálniuk kell a felhasználói hozzáférési kísérleteket. A Novell biztonsági és hozzáférés-kezelési stratégiája az összetett problémák megoldása mellett leegyszerűsíti és automatizálja az idő- és munkaigényes folyamatokat. Az SAP Global Security Alliance programja termékek, valamint speciális implementációs és/vagy minőségbiztosítási szolgáltatások kombinációját nyújtja, amelyeket akár csomagok formájában is elérhetnek az ügyfelek, amelyekkel könnyebb a biztonsági, személyazonosság-kezelési és megfelelőségi problémák megoldása. A Novell és az SAP együttműködése hosszú múltra nyúlik vissza – mondta John Judge, a Novell globális kapcsolatokért felelős alelnöke. – Az SAP globális technológiai partnereként a Novell biztonsági és személyazonosság-kezelési megoldásainak minden funkcióját biztosítja az SAP felhasználóinak. A Novell eDirectory az első olyan címtárszolgáltatás, amely megszerezte az SAP minősítését a SAP Web Application Server termékkel és az összes mySAP komponenssel való integrációhoz. Örömünkre szolgál, hogy a Global Security Alliance program résztvevőjeként folytathatjuk az együttműködést, valamint biztonsági és személyazonosság-kezelési szakértelmünket biztosíthatjuk az SAP ügyfeleinek – tette hozzá Judge.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.