A Novell söpörte be a „Legjobb IT-vagyongazdálkodási Megoldás” és a „Legjobb Vállalati Biztonsági Megoldás” vezető iparági díját

|

• A Novell ZENworks Asset Management és a Novell ZENworks Endpoint Security Management nyerte a legrangosabb díjakat a 2009 CODiE Awards díjkiosztón

A Novell két megoldása, az IT-vagyonleltárt felügyelő ZENworks Asset Management és a végpontok biztonságát nyújtó Novell ZENworks Endpoint Security Management is kategóriája legrangosabb díját nyerte el a 2009-es CODiE Awards díjátadón. A Novell ZENworks termékcsalád részét képező termékek első helyen végeztek a „Legjobb IT-Vagyongazdálkodási Megoldás” és a „Legjobb Vállalati Biztonsági Megoldás” kategóriákban. A Software Industry and Information Association (SIIA) által évente megrendezett eseményen a szoftverszállítók kiemelkedő iparági teljesítményét és jövőbeli célkitűzéseit díjazzák. A Novell díjnyertes termékeit világszerte már 35 ezer ügyfél telepítette, és segítségükkel több, mint 45 millió eszközt felügyelnek. „A CODiE Awards a szoftveriparág egyik legrangosabb díjkiosztója” – nyilatkozta Joe Wagner, a Novell alelnöke és a rendszerekért és erőforrás-kezelésért felelős vezérigazgatója. „A Novell büszke arra, hogy iparági vezetőként ismerték el az IT-vagyongazdálkodás és a végpontpontvédelmi felügyelet területén. A ZENworks termékcsalád ezt a két kulcselemét azért vezettük be a piacra, hogy kiszolgálja azokat a kritikus ügyféligényeket, amelyek a végpontfelügyelet, a végpontvédelem és a szoftverlicencek használatának elemzését és megfelelőségét biztosító IT-vagyontárgyak nyomon követése területén merülnek fel. Mindkét megoldásunk kiemelkedően fontos a mai vállalatok számára” – tette hozzá Wagner. A „Legjobb IT-vagyongazdálkodási Megoldás” kategóriája a szoftvereszközök leghatékonyabb vizsgálatát és felügyeletét ellátó terméket díjazza, beleértve a szoftvereszközök IT-környezeten belüli vizsgálatára fejlesztett megoldásokat is. A Novell ZENworks Asset Management a szoftverhasználati információk, valamint a licencek egységes kezelését valósítja meg, és biztosítja a ma elérhető legátfogóbb nézetet a telepített programokról és a meglévő licencekről. A „Legjobb Vállalati Biztonsági Megoldás” díja azt a terméket vagy szolgáltatást illeti meg, amely a legjobb biztonsági megoldást nyújtja egy vállalat vagy egy nagy hálózat számára. A már 2008-ban is CODiE díjjal jutalmazott Novell ZENworks Endpoint Security Management a munkaállomások titkosítási házirendjeinek betartatásával védi a hálózatot a potenciális biztonsági rések, például az adatszivárgás és a fenyegetések ellen. A CODiE Awards díjkiosztóról Idén 24. éve rendezték meg a CODiE Awards díjkiosztót, amely azért is egyedülálló, mert itt az iparág szereplői döntenek a győztesekről. A kategóriák döntőseit a szoftveripar és az IT szaksajtóból, technológiai szerzőkből, elemzőkből, tanácsadókból valamint az iparági szakértőkből álló szakmai zsűri választotta ki. A végső döntést a SIIA tagvállalatok hozták meg. A Novell végponti felügyeleti megoldásairól a www.novell.com/solutions/endpoint-management weboldalon található további információ.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.