A rEVOLUTION érti a piacot

|

2007 első kilenc hónapjában a rEVOLUTION Software volt a legeredményesebb az új Microsoft Dynamics NAV rendszerek értékesítésében és az összes eladások tekintetében is. A kis- és középvállalatokra, ezen belül is egyes iparági megoldásokra specializálódott cég idén már 10 új ügyfelénél vezetett be ilyen vállalatirányítási rendszert, és a várakozások szerint a bevezetések száma az év végéig elérheti a 15-öt is. A dinamikusan növekvő eladásoknak köszönhetően a vállalat bevételének így már több mint 50 százalékát a NAV értékesítések teszik ki.

Az elmúlt egy évben a jelentős struktúraváltásnak köszönhetően a vállalat komoly hangsúlyt fektetett a kis- és középvállalati ERP rendszerek értékesítésre és az ezekhez tartozó szolgáltatásokra. A rEVOLUTION négy éve a Microsoft magyarországi Dynamics NAV partnere, ezalatt mintegy 25 projektben – számos esetben cégcsoportoknál végzett bevezetésnek köszönhetően – közel 50 cégnél vezette be a vállalatirányítási rendszert. Az eredményes munkának köszönhetően a rEVOLUTION 2006 után 2007-ben is elnyerte a Microsoft Magyarország által odaítélt Kiváló Dynamics Partner címet, nemrégiben pedig a Microsoft Gold Certified Partneri minősítést szerezte meg. A 2005. évi 37 százalék után mára a rEVOLUTION bevételének 54 százaléka származik vállalatirányítási rendszerek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások értékesítéséből. Iparági megoldások A rEVOLUTION Dynamics NAV-val elért sikerének hátterében többek között a specializálódás áll, amely révén egy-egy iparág igényeinek alapos ismeretében a cég többet nyújthat az ügyfeleknek a versenytársaihoz képest. A rEVOLUTION a piac több szegmensének felmérését követően az építőipari beruházó, generálkivitelező és a holding formában működő cégek számára fejlesztett ki egyedülálló megoldásokat. Az idei év új ügyfelei között többen ebből a körből kerültek ki, így megtalálható a generálkivitelezéssel, szerkezetépítéssel foglalkozó Gév Huniber Kft és a toronydarukat építő ÉMUK Kft. Egy másik speciális funkcióra, a termelésirányításra építette rendszerét a hővisszaverő anyagokat gyártó Thermofol Kft illetve jelentős bevezetés történt még a laboratóriumi műszerekkel foglalkozó Lab-Comp Kft-nél. Emellett több hazai, nagy nemzetközi ruházati márkát forgalmazó cég használja a rEVOLUTION speciális S-XL Ruházati Kis- és Nagykereskedelmi Rendszerét is. Piaci trendek A kis- és középvállalati ERP piacot a konszolidáció jellemzi, amelynek a rEVOLUTION egyértelmű nyertese. Az elmúlt években a Microsoft és az SAP hazai kkv-piacra történő belépését követően egyre több hazai cég ismerte fel, hogy erőforrások tekintetében nem tudja felvenni a versenyt a két multinacionális szereplővel. Így az előrelátóbbak csatlakoztak valamelyik nagy forgalmazóhoz, és ügyfeleiket a forgalmazott nemzetközi termékre próbálták meg átállítani, a többiek azonban piacuk fokozatos szűkülésével kénytelenek szembenézni. A piacot jellemző másik markáns folyamat, hogy egyre több magyar tulajdonú kis- és középvállalat dönt ERP bevezetés mellett. Számukra is egyre inkább fontos – elsősorban a hosszú távú tervezés és a külföldi terjeszkedés miatt –, hogy egy nemzetközi gyártó termékét használják, amelyben egyaránt megoldott a nemzetközi támogatás és a különböző nyelveken működő változatok összekapcsolása.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.