A Ricoh lezárta az IKON Office Solutions felvásárlását

|

Shiro Kondo, a Ricoh elnöke és vezérigazgatója bejelentette, hogy az IKON Office Solutions felvásárlása a Ricoh amerikai disztribútora, a Ricoh Americas Corporation útján 2008. október 31-én sikeresen lezárult.

Az akvizíció a részvényenkénti 17,25 dolláron alapuló ajánlat fényében, 1,632 milliárd dollár értékben jött létre. A felvásárlás következtében a 2009. március 31-én végződő üzleti évre a Ricoh a 2008. október 28-án előirányzott 2 150 milliárd japán jen bevételen túl további 143 milliárd jenes növekedésre számít. Az IKON, a dokumentumkezelő rendszerek legnagyobb független szállítója, az Egyesült Államokban, Kanadában, és Nyugat Európában multifunkciós nyomtatók, faxok és egyéb irodatechnikai berendezések valamint szolgáltatások széles választékát kínálja több mint 400 eladási- és szerviz ponton 24 000 munkatárssal.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.