A Ricoh további 3 évig támogatja az ATP-t a Profi Teniszezők Szövetségét

|

A 3 évre szóló megállapodás keretében továbbra is a Ricoh, a világ egyik vezető irodatechnikai gyártója lesz a legrangosabb európai ATP tenisztornák hivatalos Irodai Megoldások Szállítója.

A Ricoh Europe, digitális irodai berendezései rendelkezésre bocsátásával járul hozzá a tenisztornák helyszínén felmerülő nyomtatási és másolási igények kielégítéséhez. Az eseményeken egy hét során átlagosan 70 000 oldalnyi dokumentum készül a Ricoh berendezésein, melyek a hivatalos szervezetek mellett a sajtó és a szponzorok kezébe is eljutnak. Az irodatechnikai támogatás mellett a Ricoh 2011-ig az ATP MatchFacts-nek és néhány tornán a „Hawkeye-nak”, az elektronikus labdafigyelő rendszer grafikájának névadó szponzoraként is megjelenik majd. A Ricoh és az ATP közötti együttműködés 2005 márciusában indult és immár harmadszor kerül meghosszabbításra. További információ: http://www.atptennis.com/en/sponsors/ricoh/

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.