A Siemens tűzvédelmi rendszere hatékonyan megvédi a kis és közepes méretű épületeket

|

Lehetővé teszi a gyors, egyszerű, megbízható telepítést, üzembe helyezést, és karbantartást a technikusok számára.

Gyors, egyszerű telepítés, akár 252 periféria csatlakoztatásának lehetősége, licencmentes programozás, költséghatékonyság. A Siemens új tűzvédelmi rendszere, amely megfelel az EN 54 szabványnak, mindezeket nyújtani tudja.

A tűzvédelmi rendszer új verziójának bevezetésével, a Ceberus FIT-tel, a Siemens Smart Infrastructure kibővíti kínálatát a kis és közepes méretű épületek piacára is. A nagyobb funkcionalitásnak és hatékonyságának köszönhetően pedig maximalizálja a tűzbiztonságot. A rendszer kezelőfelülete, valamint az automatikus konfigurációs eszköz a technikus számára lehetővé teszi a gyors, egyszerű, megbízható telepítést, üzembe helyezést, és karbantartást.

További előnye, hogy a késleltetett riasztási funkciónak köszönhetően a helyzet felmérése érdekében először a személyzetet tájékoztatja, akik meghatározzák, hogy pontosan milyen jellegű a riasztás. Ez nagymértékben hozzájárul az üzletmenet folytonosságához, és a kisebb épületekben (például szállodákban, óvodákban) tartózkodók nyugalmának fenntartásához.

Biztonság és a tevékenységek folytonosságának fenntartása minden helyzetben

Számos igényhez alkalmazható, hiszen a Cerberus sorozat észlelő és riasztó eszközök széles portfólióját kínálja beleértve az előre konfigurált Cerberus FIT eszközt is: a tűzérzékelőktől a konfigurálható riasztóeszközökig, a hangjelzőig, melyek az épület hatékony kiürítését teszik lehetővé. A portfólió legújabb tagja maximálisan 252 címezhető periféria csatlakoztatását támogatja, detektorokat és riasztóberendezéseket egyaránt. Megszakítás esetén is biztosítja azt, hogy a rendszer tovább működik, ami jelentősen növeli az épületben tartózkodók biztonságát és a tevékenységek folytonosságát. Ugyanakkor kevesebb vezetékre van szükség, ami költséghatékonyságot eredményez az ügyfél számára.

Intuitív és egyszerű kezelés

A biztonság mellett a hangsúly a könnyű kezelhetőségen van, ezért a Cerberus FIT új verziója intuitív kezelőfelülettel, LED kijelzővel és egyszerű ikonokkal rendelkezik. A rendszer használatához nincs szükség külön képzésre, így lehetővé teszi, hogy a létesítmény személyzete önállóan, szakértők segítsége nélkül végezzen el egyszerű műveleteket. Automatikus konfigurációs funkciójának köszönhetően a Cerberus FIT kezelőpanel felismeri és beolvassa az összes csatlakoztatott eszközt, így azonnali és egyszerű kezelhetőséget biztosít. Az integrált "Panel Configurator" lehetővé teszi a konfiguráció gyors és egyszerű megváltoztatását egy PC-n vagy laptopon keresztül további szoftver nélkül. Az új Cerberus FIT verzió előrendelésben elérhető Magyarországon.

 

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.