A SUN Ismét növelte szerverpiaci részesedését

|

A Solaris 10 operációs rendszernek, valamint az innovatív SPARC és x64-es szervereknek köszönhetően a Sun az előző évihez képest 15,8 százalékkal növelte bevételeit.

Az IDC negyedéves nemzetközi szerverpiaci jelentése szerint a Sun Microsystems teljes szerverpiaci részesedése éves szinten 1,1 pontos növekedést mutat, ami a legmagasabb érték a hat legnagyobb szerverszállító közül. A jelenlegi negyedév már a harmadik, amit a Sun piaci részesedésének növekedésével zár. A Sun teljes szerverbevételét éves szinten 15,8 százalékkal növelte, ami közel kétszerese a legnagyobb versenytársa növekedési ütemének. A Sun eredményeinek hátterében elsősorban az UltraSPARC és az x64 alapú Sun Fire szerverek sikere, illetve a Solaris 10 operációs rendszernek a vásárlók körében tapasztalható töretlen népszerűsége áll. A vállalat sikeresen bővítette ügyfélkörét a nagy teljesítményű számítást igénylő és a többrétegű webes rendszerek, illetve a hagyományos ERP, CRM, adattárház és adatbázis-kezelő megoldások terén.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.